SCROLL TO BEGIN

het creatieve brein achter Bohème at heart photography. Ik ben 30 zomers jong en ik woon in Waddinxveen met mijn dochtertje Lua May Rosa.

Hi, this is me

“I follow my life purpose, creating memories that live a lifetime“

Daar ga ik van aan!

ben ik de trotse moeder mogen worden van mijn prachtige dochter, Lua May Rosa. Zij is mijn grootste liefde! Maar naast het moederschap heb ik in fotograferen mijn passie gevonden.
Ik ben daar het liefst alle uren die ik over heb mee bezig. Ik kan daar al mijn creativiteit op los laten.
Ik raak gepassioneerd bij het zien van de liefde, de verbinding tussen mensen, de échte momenten van het leven en de emoties.

In 2020

en daarom heb ik op 12 Augustus 2021 mij officieel ingeschreven bij de KvK. Je hoort vaak “Maar er zijn al zoveel fotografen”. Dat klopt.. ”Maar niemand is zoals ik”. Door enkel te doen waar ik gelukkig van wordt en achter sta, trek ik vanzelf de like-minded-people aan.

van mijn passie wil ik mijn werk maken

lees meer ➝

Het moment vangt zoals deze is, met alle bijkomende emoties? Met een eigen authentieke stijl. Zonder poes pas of stijve poses. Jullie moment verhalend vastlegt? Maar ook zij die geniet van de zonsondergang. Weg kan dromen bij fijne deuntjes, niet zonder muziek (en pizza) kan. Die zodra het weer mag, stampend op een festival te vinden is! Graag alleen is maar ook uren kan praten over het leven. Waar je mee kan lachen en huilen. Die heel veel om haar vrienden en familie geeft. Dansend het leven toe lacht. Waarbij het glas niet half leeg, maar altijd half vol is ! Maar ook als het even minder gaat, een troostende schouder biedt en er altijd zal zijn, ook voor jou als klant. Zoek je zo'n fotografe? Dan heb je haar gevonden!

Ben jij op zoek naar een fotografe die haar ziel en zaligheid stopt in haar passie? 

little fun facts

little fun
facts

Wat kleine grappige funny facts about me. Ik kan er wel 100 verzinnen, maar dan kan ik net zo goed een boek gaan schrijven. Ik hou het toch liever bij het vast leggen van jullie speciale momenten.

Ik ben in het verkeerde land geboren. De ooievaar had mij af moeten geven in Ibiza.

Ik huil nog steeds bij het zien van de Lion King. Dat is toch ook geen kinderfilm?!

I LOVE music, mooie natuur & pioenrozen, Ben&Jerry cookie dough ijs en de tonijn pizza van Ristorante. Oh en baby mais niet te vergeten! Daar mag je mij echt voor wakker maken.

Ibiza

Gevoelsmens

Favorietjes

More

Ik reis graag. Ontdek graag nieuwe plekjes. Ik ging zelfs regelmatig alleen op reis. Zo heerlijk om écht even op jezelf aangewezen te zijn. Want dan leer je jezelf het beste kennen.

Ik hou van zwierige jurken, wapperend in de wind, m’n cowboy laarzen en mijn hoed. Ik hou ze nog net niet aan in bed. 

En ik HOU van de liefde en haar verhalen! So that brings me back to you ! 

I looooove the moon and all of her stars. Gefascineerd door astrologie. Mijn dochtertje heet ook niet voor niks Lua. Wat “Maan” betekent in het Portugees. 

All by myself

Liefde

Lua

Country girl

back

- Lindsey

Als ik jou moet omschrijven, dan denk ik niet aan een zonnestraal maar aan de hele zon. Meer concreet: de zonsopgang. Stralend - je kunt niet om je heen, vol energie, enthousiast en vastberaden (je gáát ervoor, wat het ook is). Je bent een enthousiaste spring-in-het-veld en goudeerlijk. Dat laatste altijd vanuit de meest liefdevolle intentie. Net zoals een opgaande zon straal je een zachtheid en gevoeligheid uit, waardoor mensen zich direct bij je op hun gemak voelen. Ook uit het zich in je gevoel voor stijl; zachte, aardse tinten, vrouwelijk en Boheems. Je ziet het terug in alles wat je creëert: foto’s, outfits, interieur, enzovoorts. En bovenal ben je mijn allerliefste en belangrijkste vriendinnetje, voor wie niets te gek is en met wie ik over alles kan praten.

- Tessa

Karlyn is een een open en creatieve ziel! Samenwerken met haar is een feest omdat haar enthousiasme aanstekelijk werkt. Tegelijkertijd ziet ze het mooiste in elk mens en daardoor creëert ze een veilige omgeving waarbij automatisch het beste bij jezelf naar boven kan komen. Het voelt direct alsof je met je beste vriendin op pad bent!

- emma

Karlyn heeft een enorm groot hart. Ze zet zich 100% in voor welke relatie dan ook. Ze is genereus, ze neemt je mee in haar vreugde en vrolijkheid en geeft alle liefde die ze heeft. Ze accepteert en omarmt wie je bent en staat open in het leven. Ze weet wat ze wilt en is gedreven om in werking te zetten wat ze voor ogen heeft. Ze denkt graag mee en is erg creatief. Karlyn staat niet stil en is continu in ontwikkeling. Ze is gewoon heel fijn !

what they say about me

LET’S BE FRIENDS ON THE GRAMS

instagram

@boheme.at.heartphotography